به سايت کارگران ايران خوش آمديد
 
  کارگران ايران: بيانيه اتحاديه سراسری کارگران اخراجی و بيکار در باره وضعيت محمود صالحی

بيانيه اتحاديه سراسری کارگران اخراجی و بيکار در باره وضعيت محمود صالحی

کارگران و مردم آزاديخواه در سراسر ايران
محمود صالحی پرچمدار جنبش اول ماه مه مدتهاست در زندان مرکزی سنندج در وضعيت جسمانی وخيمی بسر می برد. وی يک کليه ندارد و کليه ديگرش نيز  تاکنون به ميزان ۵۰ درصد کار ميکرد.

همسر وی ميگويد: پزشک متخصص(پزشک زندان نيز تاييد کرده است) گفته است : محمود در شرايطی است که در حال حاضر بايد داروهايش قطع شده و دياليز شود. تا کنون مسئولين زندان در برابر خواست محمود و خانواده اش  مبنی بر دادن مرخصی برای ايجاد شرايط مناسب جهت مداوای محمود مقاومت کرده و به ايشان جهت درمان مرخصی نداده اند. وی  در اعتراض به اين وضعيت و در اعتراض به نگهداريش در زندان مرکزی سنندج از روز پنج شنبه مورخه ۱۷/۳/۱۳۸۶ دست به اعتصاب غذا  زده است.

کارگران و مردم آزاديخواه
جان محمود در خطر است، محمود يکی از رهبران جسور طبقه ماست که امروز در بدترين وضعيت جسمانی به بند کشيده شده است، درنگ جايز نيست، بايد به اين وضعيت بطور اکيدی اعتراض کرد، نبايد اجازه داد محمود صالحی  از دستمان برود يا جسم و جانش در معرض خطر جدی قرار بگيرد،  بايد فورا دست بکار شد و اعتراضی گسترده را برای آزادی و مداوای محمود صالحی سازمان داد.
اتحاديه سراسری کارگران اخراجی و بيکار ضمن در خواست از محمود صالحی برای پايان دادن به اعتصاب غذا، وظيفه مبرم طبقاتی خود ميداند تا به اين وضعيت و تا آخرين لحظه ی پايان دادن به آن، اعتراض کند، اين حق ماست، محمود صالحی پرچمدار جنبش اول ماه مه است و اين جنبش متعلق به ما کارگران است.
پيش بسوی اعتراضی فوری، متحدانه  و گسترده برای آزادی و مداوای محمود صالحی

زنده باد اول ماه مه

زنده باد همبستگی کارگری

اتحاديه سراسری کارگران اخراجی و بيکار ۱۹/۳/۱۳۸۶

www.ettehade. com

k.ekhraji@gmail.com


 
 

    » مطالب ديگرى از همين نويسنده

  

 

Copyright © 2005 - 2006 kargaran-iran.com