به سايت کارگران ايران خوش آمديد
 
  کارگران ايران: دفاع از حقوق کارگران حق مسلم ماست

دفاع از حقوق کارگران حق مسلم ماست

 دفاع از حقوق کارگران حق مسلم ماست

کارگران، نهاد ها و تشکل های کارگری!

در ماه های اخير دور تازه ای از احضار و بازداشت کارگران و فعالين کارگری آغاز شده است. روز چهارم شهريور، افشين نديمی، آزاد منيری نيا، شعيب صابری و کاوه گل محمدی در شهر کامياران دستگير و به زندان سنندج انتقال يافتند  که بلاخره بعد از يک ماه با وثيقه ۱۵ و ۲۰ ميليون تومانی در اول ماه مهر آزاد شدند و در روز ۲۷ مرداد در شهر اهواز پژمان رحيمی و محمد اسماعيلوندی بازداشت شده‌اند و هم اکنون در بازداشتگاه به سر می‌برند.

در شرايطی اعضای کميته هماهنگی برای کمک به ايجاد تشکل های کارگری و ديگر فعالين کارگری دستگير و زندانی می شوند که طبقه کارگر در ايران با مصائب روزافزون دست به گريبان است. سرمايه داران هر روزه با تمام ابزارها و امکانات، تعرض به کار و زندگی کارگران را ادامه می دهند. قرار داد های موقت و نبود امنيت شغلی، اخراج سازی های گسترده و به تعطيلی کشاندن کارخانه ها، دستمزدهای معوقه، بالا رفتن هزينه های زندگی از جمله مسکن و پوشاک و مواد غذايی، بخش های زيادی از کارگران و خانواده های شان را به تنگ آورده است. بنابراين آنها  راهی جز مبارزه با بی حقوقی و نابرابری ندارند و از هر طريق ممکن برای داشتن يک زندگی انسانی، تلاش می کنند.

ما به عنوان جزيی از طبقه کارگر، خود را در کنار اين اعتراض ها می بينيم و از مبارزه  کارگران نيشکر هفت تپه، لاستيک البرز، پرريس سنندج، غرب بافت کرمانشاه و ديگر مراکز کارگری برای دستيابی به حقوق و مطالبات شان دفاع می کنيم. ما هم طبقه ای همسران و فرزندان کارگرانی هستيم که روزانه بر اثر ناامنی کار در معادن و پروژه های صنعتی و ساختمانی، جان خود را از دست می دهند. ما جزيی از طبقه ای هستيم که از فرط بيکاری و فقر دچار آسيب های اجتماعی فراوانی می شوند و دست به فروش کليه و خود سوزی می زنند و يا فرزندان شان از تحصيل محروم می شوند و به کار در کوره پزخانه ها و کارگاه ها روی می آورند. جرم اعضای دستگير شده ما و ديگر فعالين کارگری چيزی جز حمايت و پشتيبانی از خواسته ها و مطالبات کارگران نيست.
کميته هماهنگی برای کمک به ايجاد تشکل های کارگری دفاع از حقوق پايمال شده طبقه کارگر توسط سرمايه داران را حق مسلم خود می داند و احضار و بازداشت فعالين کارگری را محکوم می کند. ما از همه کارگران، تشکل ها و سازمان های کارگری و نهاد های مدافع حقوق بشر داخلی و بين المللی می خواهيم برای آزادی اعضای دستگير شده ما در شهرهای اهواز و کامياران و کليه فعالين کارگری، از جمله رهبران سنديکای واحد تهران، منصور اسالو و ابراهيم مددی، تلاش کنند.

                   

کميته ی هماهنگی برای کمک به ايجاد تشکل های کارگری

۱/۷/۱۳۸۸

www.komitteyehamahangi.com

www.komitteyehamahangi.blogfa.com

komite.hamahangi@gmail.com
 


 
 

    » مطالب ديگرى از همين نويسنده

  

  • گزارش برگزاری گلگشت حمايتی از پدرام نصر الهی (نه به ز) و کارگران زندانی هفت تپه
  • بيانيه پايانی گلگشت فعالين کميته هماهنگی در محکوميت دستگيری پدرام نصرالهی
  • در جريان گلگشت حمايت از کارگران دربند،۱۴ نفر از فعالين کارگری و اعضای کميته هماهنگی دستگير شدند
  • حمايت کارگران ميدان بارسنندج از فراخوان مالی کارگران نيشکر هفت تپه !
  • ادامه بازداشت پدرام نصرالهی را محکوم می کنيم
  • بازداشت پدرام نصرالهی (نه‌به‌ز) فعال کارگری و عضو کميته هماهنگی
  • لايحه "هدفمند کردن يارانه ها" و تاثير آن بر زندگی کارگران
  • طبقافزایش دستمزد کارگران خباز سنندج!
  • نمايندگان سنديکای کارگران نيشکر هفت تپه نياز به حمايت دارند
  • صدور احکام زندان برای اعضای هيئت مديره سنديکای کارگران نيشکر هفت تپه
 

Copyright © 2005 - 2006 kargaran-iran.com