به سايت کارگران ايران خوش آمديد
 
  از میان مقالات: آزادی پايدار علی نجاتی و همه فعالين جنبش کارگری را بايد تضمين کرد

آزادی پايدار علی نجاتی و همه فعالين جنبش کارگری را بايد تضمين کرد

فرهاد شعبانی

روز سه شنبه ۲۵ فروردين علی نجاتی از فعالين سرشناس جنبش کارگری ايران و دبير هئيت مديره سنديکای کارگران نيشکر هفت تپه با قيد زمانت از زندان آزاد شد.

دستگيری و زندانی کردن علی نجاتی موجبات نگرانی و دلواپسی همه ما فعالين و مدافعان جنبش کارگری ايران در ۴۰ روز گذشته را فراهم آورد. زندانی کردن علی نجاتی و همه فعالين جنبش کارگری در ايران طی اين چهل روز را هم مورد اعتراض قرار داديم و در محافل کارگری چهره ضد کارگری جمهوری اسلامی را بيشتر از ديروز و کمتر از فردا افشاء کرديم، و تا روزی که علی و همه فعالين جنبش کارگری نتوانند با خيال راحت و بدور از واهمه دستگيری و زندانی شدن به فعاليت در دفاع از هم طبقه هايمان در سنگرهای گوناگون مبارزه ضد سرمايه داری ادامه دهند، ما نيز بدون وقفه به اين مبارزه و افشاگری ادامه خواهيم داد.

اما نبايد فراموش کنيم که علی با قيد زمانت آزاد شده است. نبايد فراموش کنيم که همين ديروز و همزمان با آزادی علی نجاتی دستگاه قضائی رژيم حکم زندان ۵ نفر از اعضای هئيت مديره سنديکای نيشکر هفت تپه از جمله علی نجاتی صادر کرد،  و نبايد فراموش کنيم که ما درگير مبارزه با رژيمی هستيم که ضد کارگری بودنش اظهرالمن شمس و تحميل هرگونه عقب نشينی به او در گروه همبستگی و مبارزه ائی يکپارچه در همه سنگرهای مبارزه ضد سرمايه داريست.

اما دوستان !

آزادی علی هنوز تضمين شده نيست، همانطوريکه آزادی و امنيت هيچکدام از فعالين جنبش کارگری تضمين شده نيست. آزادی پايدار آنها در گرو ايجاد تشکلهای مستقل کارگری و وحدت طبقه کارگر در بعدی سراسريست. آزادی کامل آنها در گرو تبديل شدن محافل و احاد پراکنده کارگران  به طبقه ائی متحد و متشکل در سازمانهای کارگريست. تا زمانيکه طبقه کارگر نتواند با يک سوت و در کوتاهترين زمان ممکن در مقابل تعرضات سرمايه داری و مدافعينش قدرت خود را به نمايش بگذارد نه تنها علی بلکه هيچ فعال ديگر جنبش کارگری از آزادی و امنيت کامل برخوردار نخواهد شد. آزادی و امنيت فعالين جنبش کارگری حق مسلم آنهاست؛ اما تضمين اين حق در گرو ايجاد تشکلهای مستقل و مبارز کارگری است. بکوشيم با متحد شدنمان در راستای ايجاد تشکلهای مستقل کارگری گام برداريم. اول ماه فرصت مناسبی برای نمايش اتحاد و طرح چنين شعارها و مطالباتی است. 


 
 

    » مطالب ديگرى از همين نويسنده

  

  • دنيا ۲۰ سال پس از فروپاشی ديوار برلين
  • بو ریز گرتن له یادی هاوری دکتور جعفه ری شه فیعی
  • بدون ترديد در کنار خبازان شهر سنندج قرار خواهيم گرفت
  • توطئه جديد حکومت اسلامی عليه جنبش انقلابی مردم کردستان را بايد خنثی کرد؟
  • سرنوشت این شورش اجتماعی را طبقه کارگر تعیین خواهد کرد.
  • اين موج عظيم مبارزاتی نبايد به دستمايه تسويه حسابهای جناحی تبديل شود.
  • جمهوری اسلامی به دنبال مشروعيت است، نه انتخاب
  • تحريم ، تحريم بازهم تحريم
  • آزادی پايدار علی نجاتی و همه فعالين جنبش کارگری را بايد تضمين کرد
  • آیا طومار و جمع آوری امضاء تاکتیک مناسبی است ؟
 

Copyright © 2005 - 2006 kargaran-iran.com